Pince szellőztetése huzatfokozóval

A Gravi-Szell huzatfokozó egyszerűen telepíthető, olcsó és hatékony megoldás fulladozó, elégtelenül szellőző pincék problémáinak megszüntetésére. Mivel működését a környezeti szélmozgás biztosítja, könnyen alkalmazható olyan helyeken is, ahol villamos tápellátás nem áll rendelkezésre.

Ha pincéjében dohos, állott levegő kialakulás tapasztalható, akkor nem elegendő a helyiség időnkénti szellőztetése, folyamatos szellőzéssel meg kell akadályozni, hogy a palackok dugói magukba szívják az állott levegő szagát!

A huzatfokozót a pince végében elhelyezett, legalább 100 mm átmérőjű csőre javasolt felszerelni, mivel így biztosítottan a pince teljes hosszában kereszthuzat képződik a frisslevegő-bevezetési pontoktól (pinceajtó, ablak) az elszívási pontig. Ha a szellőzőcsövek végpontjai a pincéből kiérve szélárnyékolásban vannak, úgy lehetőség szerint javasolt a csövek toldással történő kiemelése. A huzatfokozóval létrehozott kereszthuzat felel a pince nem kívánatos párájának elszállításáért.

Előnyök

Folyamatos természetes szellőzés
Szüntelen légcsere a szélerősség függvényében. Bővebben a működési elvről!

d a dohosodás és penészedés ellen

Eltünteti a palackokon és gerendákon kicsapódó párát

Szabadalmazott szerkezeti felépítés (U1600102), 3 év garanciával
Termékünk hosszú élettartamot biztosító erősített szerkezeti felépítése ipari oltalom alatt áll, így minden kockázatot nyugodt szívvel vállalunk.