Hogyan lehetséges egészséges légcsere és szellőztetés társasházakban?

Manapság egyre többen élnek egészségtudatos életet. De közülük vajon hányan gondolnak az egészséges légcsere biztosítására? Vagy vannak, akik erre gondolnak állandóan?

Ahol a társasházban rossz a légcsere?

Talán azért talált honlapunkra, mert társasházában nem jó a szellőztetés. Mi megoldjuk problémáját. A Gravi-szell huzatfokozó felszerelésével egész nap biztosított a szellőztetni kívánt helységek légcseréje, karbantartási és villanyköltségek nélkül!

Miért a huzatfokozó a megoldás?

Azért, mert ha a kéménynek nincs elég jó huzata, akkor társasházban nincs rendes légcsere, rossz a szellőztetés. Ez Magyarországon leggyakrabban az elavult, nagy fogyasztású, radiális szellőzető-ventilátorok üzemen kívülre helyezésének köszönhető. Ha a leállított motorokat a szellőzőkürtű tetején hagyják, akkor maguk a motorok gátolják a természetes huzat kialakulását, mivel elállják a kilép levegő útját. Ha ezeket a huzatot gátló tényezőket eltávolítjuk és a huzatot fokozzuk a természetes szélmozgást hasznosító turbinával, akkor depressziós szellőztetés alakul ki, így a nap minden szakában élvezhetjük a huzatfokozó nyújtotta előnyöket. Nem mindegy azonban, hogy ez az egészséges szellőztetés jár-e zajjal, és hogy milyen bonyolult elérni, hogy működjön.

A Gravi-szell huzatfokozó nem ad hangot

A huzatfokozó egyenletes forgását támasztó siklócsapágy biztosítja. Ez a hosszú élettartamon kívül egyben tökéletesen hangtalan működést is eredményez. Lehetőség van a huzatfokozó teljesítményének növelésére egy szintén zajtalan rásegítő motor beépítésével, ha azt a vevő igényli, illetve ha azt valamilyen szerencsétlen építészeti hiba indokolja. A motor viszont akkor is csak egy rásegítő szerepet tölt be, egyfajta kiegészítésként szolgál a huzatfokozó állandó szellőztetéséhez.

Meddig jó?

Cégünk minden termékére 3 év teljes körű cseregaranciát vállal. Ez nem azt jelenti, hogy a huzatfokozónk 3 év múlva lecserélendő. Ez csupán annyit jelent, hogy mi nem csak beszélünk a termék megbízhatóságáról, hanem elhatározódva a megbízhatósága mellett nyugodt szívvel vállaljuk rá a 3 év garanciát. Érdeklik a részletek? Nézze meg árainkat, és ha nem Ön társasháza közös képviselője, akkor hívja fel a figyelmét a közös képviselőnek erre a cikkre! Ha Ön a közös képviselő, és meg szeretne tudni minden részletet, akkor lépjen velünk kapcsolatba! Elérhetőségeinket ezen a linken találja. Ajánlatkérés