Társasházi szellőzők korszerűsítése – a gyártástól a beépítésig

Ismerje meg családi vállalkozásunk által fejlesztett, szabadalmazott energiakorszerű szellőzési megoldásainkat, melyek használatával a legelterjedtebb központi elszívómotorok kiváltása esetén 93-100%-os energiamegtakarítás érhető el! 

GRAVI-SZELL HUZATFOKOZÓ (SZABADALMI SZÁM: U 16 00102)

Miért váltson huzatfokozóra?

A Gravi-Szell huzatfokozó egyszerű, olcsó és megbízható megoldás társasházak elavult központi szellőzőberendezéseinek kiváltására. Mivel működését a környezeti szélmozgás biztosítja, könnyen alkalmazható olyan helyeken is, ahol villamos tápellátás nem áll rendelkezésre. 

Kis befektetés árán, folyamatos működése révén, a társasház egésze által érezhető életminőség javulást nyújt a szerkezet által biztosított szüntelen légcsere. Korszerűsíthetők vele természetes gravitációs szellőzők, véget vetve a felépítmények rendszeres beázásának, madarak szellőzőbe történő befészkelésének. Gazdaságos alternatíva központi elszívómotorok cseréjére, működő vagy akár leállított energiafaló motorok leváltása esetén is nulla rezsivel  biztosítható a lakások légcseréje.

Előnyök

0-ra csökkentett szellőzési költség
A lenullázott rezsivel akár 7 hónapon belül megtérülő beruházás. (FŰTŐBER 0,37 kW típusú elszívók esetén, ha 1 kWh=40Ft)

Folyamatos természetes szellőzés
Szüntelen légcsere a szélerősség függvényében, így megelőzhető a penészedés és a kellemetlen szagok feltorlódása. Bővebben a működési elvről!

Hangtalan működés
A huzatfokozó működését nem a zajáról, hanem pozitív szellőzési hatásairól veheti észre.

Szabadalmazott szerkezeti felépítés (U1600102), 3 év garanciával
Termékünk hosszú élettartamot biztosító erősített szerkezeti felépítése ipari oltalom alatt áll, így minden kockázatot nyugodt szívvel vállalunk.

G-SZ HIBRID HUZATFOKOZÓ (szabadalmi szám: U 15 00158)

A Gravi-Szell hibrid huzatfokozó teljesíti a szélhajtáson alapulú huzatfokozó összes pozitív előnyét, továbbá lehetővé teszi, hogy a környezeti szélmozgások erősségétől függetlenül, tetszőleges időszakokban intenzív szellőzést alakítsunk ki a beépítésre kerülő energiatakarékos elszívó ventilátorral. Áttörő és egyedülálló technológiai újítás, hogy ez már nem kommersz 380V/AC vagy 230V/AC villanymotor, hanem a jelenleg piacon elérhető legmodernebb és legtakarékosabb 230V/AC in EC szénkefe nélküli motor, 24 Wh (0,92 Ft/óra, ha 1 kWh = 40 Ft) maximális fogyasztással. Az elszívó ventilátor üzemelésekor a huzatfokozó rásegítő feladatot lát el a környezeti szélmozgásoknak megfelelően, mely a ventilátor fogyasztásának további csökkenését és szívóerejének emelkedését eredményezi.

A hibrid huzatfokozót elsősorban társasházak energiafaló tetőventilátorainak kiváltására fejlesztettük ki, amivel legfőbb célunk a lakóközösségre nehezedő villanyköltségek minimálisra csökkentése maximális szellőzőhatás biztosítása mellett.

A Gravi-Szell hibrid technológiája ötvözi az elektromos szellőztető ventilátorok kimagasló légcserélő-teljesítményét a huzatfokozó állandó, ingyenes szellőzésével. Ennek megfelelően két elemből tevődik össze: egy huzatfokozóból és egy alacsony fogyasztású szellőztető ventilátorból. A Gravi-Szell alacsony fogyasztású szellőztető ventilátorának tetszőleges üzemeltetése a huzatfokozó teljesítményétől függetlenül biztosít egy kívánt fix légszállítási mennyiséget, mellyel párosul a huzatfokozó természetes szélmozgást hasznosító szellőztetése akkor is, mikor az elektromos szellőztető ventilátor nem üzemel.

Előnyök

Szabadalmazott magyar technológia - U 15 00158
Családi vállalkozás iparjogvédett fejlesztése.

A jelenkor legtakarékosabb szellőzőmotorja*
LED izzó szintű fogyasztás az elérhető legmodernebb EC technológiának köszönhetően. Bővebben az EC technológiáról!

A jelenkor legjobb hatásfokú szellőzőmotorja*
A felhasznált energiával nyújtott legjobb szellőzőteljesítmény, viszonyítva minden egyéb hagyományos AC és DC villanymotorhoz.

Akár 93%-os energiamegtakarítás
A 0 felé közelítő rezsivel a beruházás akár 1,5 éven belül megtérül. (FŰTŐBER 0,37kW típusú elszívók esetén, ha 1 kWh=40Ft)

Igény szerint megnövelhető szellőzőteljesítmény
A huzatfokozó mellett beépítesre kerülő elektroventilátoros adapter a szellőzési csúcsidőszakokban intenzív szívóteljesítményével átszellőztetve a helyiségeket gyors légcserét biztosít.

3 év teljes körű garancia
A létező legmodernebb technológiának köszönhetően berendezéseink megbízhatóbbak és hosszabb élettartamot biztosítanak.

(*forrás: U.S. DEPARTMENT OF ENERGY, Energy Savings Potential and Opportunities for High-Efficiency Electric Motors in Residential and Commercial Equipment)

Copyright - Huzatfokozó - CS&K Duna Kft. | Készítette: Solymos Tamás