Huzatfokozóval a penész ellen

Párásodás, penészesedés, esetleg rothadás is? Ezekkel a problémákkal gyakran szembesülhet elégtelenül szellőző helységek esetén. Szeretne ezen a helyzeten változtatni, de így is túl sok a villanyszámlája? Itt a természetes megoldás!

Párásodás, penészesedés, rothadás elkerülése huzatfokozóval

A fenti problémákkal leggyakrabban pincék, illetve vizes helységek (fürdők) esetén találkozhatunk. Ha meg akarjuk szüntetni mindhárom problémát, akkor a gyökerénél kell azt megtenni: a párásodásnál. Ellenkező esetben folyamatosan visszatérő tüneteket kezelünk csak. Ha a páratartalom három napig 75% felett van az penészesedést, hosszabb távon rothadást eredményez. A megoldás kézenfekvő: folyamatos szellőztetéssel vissza kell szorítani a párásodást. A Gravi-szell huzatfokozó felszerelésével biztosított a pincék, fürdők állandó szellőztetése, ingyen! Természetesen a kitartóbbak nyílászáróik folyamatos nyitva tartását is választhatják megfelelő időjárás esetén, de egy váratlanul érkező vihar nem várt meglepetéseket okozhat egy nyitva felejtett pinceajtó esetén. A Gravi-szell huzatfokozónak természetesen ez nem okozhat problémát, hiszen kialakításának köszönhetően kifelé dobja a csapadékot, beázni nem tud. Minek válasszuk tehát a bonyolultabb megoldást, ha létezik egyszerű is?

Mi az, ami a cégünk párásodás és penészedés elleni megoldásában különleges?

A kiváló minőség. A szerkezet olyan masszív, hogy ellenáll a legerősebb viharoknak is, nincs olyan természeti csapás, amely tönkretenné: a forgalmazás megkezdése óta eltelt 6 évben egyetlen termékünk sem hibásodott meg. A huzatfokozóra így nyugodt szívvel 3 év teljeskörű cseregaranciát vállalunk. Ami fontos: TÜV ISO 9001:2008 minősített termék!

Amilyen értékes a szerkezet, olyan kedvező az ára

Mielőtt szembesülne a termék árával, gondolja át, hogy eddig mekkora veszteség érte párásodás, penészedés és rothadás miatt. Ha főleg eszmei értéke volt (családi régi tárgyak), melyektől rothadásuk miatt meg kellett válnia, akkor érdemes tenni valamit a párásodás, penészesedés, rothadás elkerüléséért. Persze ne feledkezzünk meg a tüneti kezelésekre fordított pénzekről sem, mint pl. penész elleni szerek. Ártáblázatunkat itt tekintheti meg: Huzatfokozó árak