A szélkakasok társa: a huzatfokozó turbina

Szélkakasról sokan hallottak már, de nem biztos, hogy mindenkiben tudatosult, hogy mire jó egy szálkakas. A szélkakas elnevezés nem árulja el alapvető feladatát. A következő mondat azonban rávilágít a lényegre: a szélkakas huzatfokozó funkcióval bír.

A huzatfokozók fejlődése

Mint sok technikai eszköz, az áram nélkül, zajtalanul működő huzatnövelő berendezések piaca is nagy fejlődésen ment át az elmúlt évtizedekben. A huzatfokozó turbinák már régóta jelen vannak a piacon, s széles körű felhasználási területüknek köszönhetően sikerült jelenlegi időtálló kialakítását elnyernie, mellyel egyszerűen és hatékonyan hasznosíthatjuk a természet adta lehetőségeket.

Miért éppen a Gravi-szell huzatfokozó?

A Gravi-szell huzatfokozó választása több okból is hasznos lehet, ezek közül most csak néhányat említünk meg. Termékünk a következő tulajdonságok miatt tekinthető kiválónak:

  • Saválló anyagból készül, hogy ellenálljon a kémiai folyamatoknak.
  • A turbina lelkét jelentő tengely és csapágyazás, melyek a könnyű és egyenletes forgásért felelősek, gyakorlatilag elnyűhetetlenek. Sem meghajlani, sem eltörni nem tudnak, legyen szó akármilyen szélviharról.
  • A minősége nemzetközileg igazolt, ISO 9001:2008 minőségügyi rendszerszabványnak megfelel, melyről tanúsítással is rendelkezik.

Minden megvásárolt huzatfokozóra 3 év teljes körű cseregarancia

Érdekli termékünk, de szeretné tudni, hogy mindez mennyibe kerül? Az „Ajánlatkérés” menüpontban föltüntettük árainkat. A fix áras rendszerünk kiszámíthatóvá teszi a velünk való együttműködést. Hogy miért kérjük mégis, hogy Ön kérjen árajánlatot? Azért, mert ha több huzatfokozót rendel, akkor még a listás árnál is kedvezőbb ajánlatot tudunk Önnek adni. Mit veszíthet, ha ajánlatot kér? Tegye meg most és lehet, hogy egy hosszú évekig tartó kényelmet és jó közérzetet vásárol magának és lakótársainak.