Társasházi szellőztetés okosan

Az ember azt gondolná, hogy a megfoghatatlan dolgokról nincs vita egyetlen társasház életében sem. Nincs, amíg nincs valami zavaró megfoghatatlan dolog. Ilyen „dolog” a kellemetlen szag a lakások fürdőszobáiban, a lakásokhoz tartozó pincékben vagy a lakások vécéiben. De senki ne gondolja, hogy erre a problémára ne lenne megoldás.

Ön dönt a társasházi szellőztetésről?

Lehet, hogy nem Ön dönt arról, hogy a társasházi szellőzés problémái hogyan legyenek megoldva, de tehet javaslatot a megoldásra. Ehhez a javaslattételhez segítségül írjuk ezt a blogot. Mi, a Cs&K Duna Kft. munkatársai honlapunkon leírtuk azon alap műszaki információkat, amik ahhoz szükségesek, hogy az általunk forgalmazott Gravi-szell huzatfokozókra felhívhassa a társasházi közgyűlésen a többi lakó figyelmét.

Néhány adat

A lakótársaknak elég, ha elmondja, hogy a Gravi-szell huzatfokozók a természetes szélenergiát hasznosítják szellőztetésre, így egész nap ingyenes szellőzést biztosítanak, mindezt teljesen hangtalanul, 3 év cseregarancia vállalás mellett. Műszaki emberek, főleg akik rendszerben szoktak gondolkozni, azonban többre is kíváncsiak szoktak lenni. Számukra elmondhatja a társasházi közgyűlésen azt is, hogy a mi huzatfokozóinkat a német TÜV Saarland vizsgálta be és hitelesítette a gyártási folyamatokat és a technológiát, melynek nyomán megszerezte az ISO 9001:2008 minősítést. Ezen minősítés a dokumentumai letölthetők a „Mérések, dokumentáció” almenüpontból.

A társasházi szellőztetés megéri

Tudjuk, hogy ha fölveti a huzatfokozók alkalmazásának tervét, akkor a legtöbb lakótársat a megoldás ára fogja érdekelni. Nos, hogy erről pontosat tudjon mondani, kérjen tőlünk árajánlatot. Fontos! Árainkat honlapunkon megadjuk. Ide kattintva elérheti. Azonban, ha nem csak egy huzatfokozóra van szüksége, akkor jobb ha az egész megoldandó problémával kapcsolatban felveszi a kapcsolatot velünk, és így Ön már fölkészülten beszélhet a társasházi szellőzés problémájának megoldásáról mindenkivel. Várjuk szíves jelentkezését.