Huzatfokozó villany nélkül

Létezik olyan, hogy villamos áram nélkül lehet javítani egy szellőző teljesítményét? Létezik igazán hatékony szellőztetési megoldás villany nélkül? Igen, létezik. Ha ilyet keres, jó helyen jár.

Hogyan működik egy villamos áram nélküli huzatfokozó?

A Gravi-szell huzatfokozó egy olyan saválló fémszerkezet, amely ráerősít a kémények természetes huzatára. A természetes szélmozgás megpörgeti a turbina sapkáját, amely elegendő ahhoz, hogy a szellőzőrendszerben depressziót hozzon létre, s beinduljon a természet ereje által hajtott szellőzés, amely kiszívja a helységekben található elhasznált levegőt.

Nem tépi le a nagy vihar a villany nélküli huzatfokozót?

Téved, ha azt hiszi, hogy egy vihar könnyedén kárt tehet a szerkezetben. A huzatfokozó forgó sapkája 120°-onként acélmerevítésekkel van ellátva, illetve maga a sapka egy 1,2 cm átmérőjű edzett acéltengelyre van ráerősítve, amely siklócsapággyal ellátott házban fut. A Gravi-szell huzatfokozót arra találták ki, hogy a fizika törvényszerűségeit az ember javára fordítsa, ne pedig önmaga tönkretételére, mint a legtöbb, silány minőségű társa. Magyarországon az elmúlt 6 évben nem volt olyan erejű szél, amely egyetlen termékünket is tönkretette volna. De ha biztosítékot is szeretne: a villamos áram nélkül üzemelő huzatfokozónkra cégünk 3 év teljes körű cseregaranciát biztosít. Kell ennél több?

Ha mégsem működik a fizika?

A fizika mindig működik. A kémények elhelyezésekor azonban tévedhettek egy-egy ház tervezői. Elképzelhető, hogy bizonyos irányból érkező szelektől szélárnyékolt a szellőzőcső felállása. Ezen tényező kiküszöbölésére kifejlesztettünk egy alacsony fogyasztású elektromos rásegítő egységet, amely teljes szélcsend és szélárnyékolás esetén is biztosítja a szellőzést, elenyésző villanyfogyasztás mellett. Honlapunkon ezen gazdaságossági adatokat is megtekintheti. Elég, ha kattint az „Elektromos rásegítés” menüpontra és ott mindent megtalál, amit érdemes tudnia az elektromos rásegítésről. Szóban szeretne informálódni? Hívja munkatársunkat most!

Telefon: 06 20 453 43 33. Ha munkaidőben keres bennünket, azonnal alapos felvilágosítást adunk.