Kedvező a huzatfokozónk ára

Mi úgy gondoljuk, hogy valaminek az ára nem csak akkor lehet kedvezőbb, ha az ár-összehasonlító oldalakon valamely terméknek a fényképe mellett a legkisebb forintérték szerepel. Miért? Mert szinte minden terméknél számít a hozzá adott garanciális idő és a hozzájutás módjának kényelme és gyorsasága. Vagyis, a sokat emlegetett ár-érték arány.

Mennyi nálunk a huzatfokozó ára?

Árainkat nem titkoljuk (ide kattintva megnézheti), de mégis lehet tőlünk árajánlatot kérni. Ez azért van így, mert ha nem csak egy, hanem több huzatfokozót rendel nálunk, akkor még a listás árnál is kedvezőbbet tudunk kínálni. Ha pedig a vásárlást és így a huzatfokozók megrendelését megelőzően telefonon vagy személyesen felveszi velünk a kapcsolatot, akkor máris kapott a termékeink mellé valamit ajándékba. Ezt a „valamit” úgy hívják, hogy szaktanácsadás.

Hogyan számoljon a huzatfokozó árával?

A legokosabb, ha a huzatfokozóért kiadott összeget elosztja azoknak a napoknak a számával, amelyeken a huzatfokozónk működni fog. Mi hosszú időre készítjük és szereljük fel termékeinket, de tudjuk, hogy olyan számmal, hogy „hosszú idő” nem lehet elosztani egy értéket. Ezért azt javasoljuk, hogy az árat egyszer ossza el három év napjainak számával (3*365), ami a teljes körű cseregarancia időszaka, s garantáljuk a meghibásodott termék azonnali cseréjét. Ezt követően nyugodtan vetítheti a huzatfokozó árát 6 évre (6*365) is: ez az időtáv az, ami alatt nem hibásodott meg egyetlen termékünk sem. Az így kapott két eredményt bátran hasonlítsa össze más cégektől kapott, napokra vetített árakkal. És, ha ekkor jobbat talál?

Az ár nem minden, de majdnem minden…

Ha jobb huzatfokozó árat talál, mint a miénk, de az eltérés 3 év távlatában naponta 0,1 forint, akkor biztos, hogy érdemes versenytárunk és köztünk az áron kívül eső szempontok szerint választani. Ilyen szempont lehet a referenciák száma és milyensége, a mi kommunikációs stílusunk, a huzatfokozók felszerelésére vállalt határidő, s ami a legfontosabb: a minőség igazolása erre vonatkozó nemzetközi minősítéssel, illetve a gyakorlati használat során érvényesülő 36 hónapos teljes körű cseregarancia.

Sikerült meggyőznünk?

Ha mindezeket megfontolta és legalább részben igazat ad nekünk, örömmel várjuk hívását. Egy telefonbeszélgetés ára még beleférhet egy huzatfokozó árába. Telefonáljon most!