A pincében a jó levegő titka: a huzatfokozó turbina

Ez az egyik probléma a házban?

Rossz a levegő a pincéjében? Fél a párásodástól  és a pincében tartott tárgyak vagy a falak penészesedésétől? Állandóan nyitva tartja a pinceablakokat, de nem jelent a problémájára megoldást? Nos, ha ezekre a kérdésekre igen a válasza, akkor nagyon jó helyre érkezett. Mi ugyanis erre a problémára kínálunk megoldást.

A megoldás neve: huzatfokozó turbina

Hogy mi a huzatfokozó turbina? A huzatfokozó turbina egy olyan kör alaprajzú, koracél fémszerkezet, amely egy turbánra emlékezteti az embert, s amely fémszerkezetet egy házban a tetőre kivezetett szellőző csatorna tetejére szerelünk. A fémszerkezetet a szél mozgatja, ugyanakkor nincs az a vihar, amely képes ledönteni, mert a turbina  megfogatása 3 ponton történik, azaz 120 fokonként. Ez a rögzítési forma biztonságos és ennek köszönhető – többek között –, hogy turbináinkra 3 év cseregaranciát vállalunk.

A megoldás előnye

A megoldás egyik nagy előnye, hogy nincs benne mozgó alkatrész, mint az hagyományos elszívó berendezéseknél lenni szokott. Ebből következik, hogy áramot sem fogyaszt, így az egyszeri megvétele után nincs rajta újabb költség. A szerkezet harmadik nagy erőssége, hogy nem tud benne semmilyen madár fészket rakni. Ez két szempontból is hasznos. A huzatfokozó turbina mindig tiszta és üzemképes, miközben a megakadályozza bármilyen élőlény bejutását a szellőzőrendszerbe.

Az Ön következő lépése

Reméljük, sikerült megfelelően bemutatnunk a huzatfokozó turbinát. Tudjuk, azonban, hogy egy ilyen szerkezet telepítésének megrendelése komoly döntés. Így, ha még gondolkozni szeretne a dolgon, térjen vissza blogunkba. Az állandóan frissülő információk segíthetik a helyes elhatározásra jutásra. Ha pedig már az áraink is érdeklik, akkor az „Ajánlatkérés” menüpontra érdemes kattintania. Várjuk jelentkezését!