Változik a légkör, ha változik a szag

Ha Ön társasház kezelő vagy közös képviselő és hallotta már a lakókat arról panaszkodni, hogy büdös van a mellékhelyiségekben, akkor Önnek van egy költségkímélő javaslatunk. Érdekli?

A rossz szag egyik oka
Magyarországon a társasházak többsége most jutott el abba a fázisba, hogy a közös szellőzők és kémények szellőzőmotorjai mind technológiailag, mind működőképesség szempontjából elavulttá váltak. Ezért sokszor azt a megoldást választják a társasházak vezetői, hogy leállítják a motorokat. Ennek viszont az a következménye, hogy a közös szellőztető kéményekben a használaton kívüli szellőzőmotorok elállják a levegő feláramlásának útját, és így nem tud érvényesülni a kürtőhatás. Ez tehát a kellemetlen szagok egyik alapvető oka. De mi erre a megoldás?

A megoldás
A társasházak lakói nem elégednek meg egy magyarázattal. Megoldást szeretnének a problémájukra. Szerintünk jobb ha a közös képviselő áll elő egy megoldási javaslattal, mintha a lakók rendkívüli közgyűlést hívnak össze. A javaslat egyszerű. Váltsa ki elavult szellőzőmotorjait Gravi-szell huzatfokozó rendszerre.

Miért jobb a huzatfokozó?
Mert a huzatfokozó hangtalan, nem kell hozzá áram és a nap 24 órájában működik. Ha tőlünk rendeli meg a huzatfokozót, akkor 3 év cseregaranciát vállalunk rá. Ez annyit jelent, hogy ha bármi baja lesz a huzatfokozónak, akkor azt mi újra cseréljük. Honlapunkon az erre vonatkozó garanciajegyet már most megtekintheti. (Link: https://cskduna.hu/dokumentumok/garanciajegy.pdf)

Beszéljenek a számok
Ha eddig nem sikerült meggyőznünk rendszerünk kiválóságáról, tekintse meg egy külső szakértőnek azokat a mérési eredményeit, amit a mi termékeinkről készített. Ezt ide kattintva teheti meg. https://cskduna.hu/dokumentumok/akkreditalt-meres.pdf

A következő lépés?
Hívjon bennünket most, és mi elmagyarázzuk a következő lépéseket, melyek révén a társasházában megváltozik a légkör (és az illat). Telefonszámunk: 06 20 453 43 33.